Elanza koppelt met intermediairs

Nieuws

Juni 2022

Elanza koppelt al jouw intermediairs

De juiste invulling van zorg wordt steeds complexer. Een flinke uitdaging waar Elanza jou mee helpt. Met ons platform Elanza helpen we zorgorganisaties om snel en efficiënt openstaande diensten in te vullen. We helpen bij de optimale inrichting van flexibele schillen naar keuze. Samen met onze klanten zetten we grote stappen op gebied van tijdwinst, kostenverlaging en procesoptimalisatie. Resultaten waar we erg blij mee zijn.

Elanza: hét verbindende platform voor alle zorgpartijen

Nu is het tijd voor de volgende stap: Voor een zorgeloze en optimale invulling van de openstaande diensten van zorgorganisaties is toegang tot álle beschikbare zorgcapaciteit essentieel. Hiervoor is slim en toekomstgericht samenwerken met alle ketenpartners in het hele zorglandschap onmisbaar. Maar niet eenvoudig: aanbieders en afnemers van flexibele arbeidskrachten werken vaak met verschillende systemen. Met tijdrovende, foutgevoelige en veel handmatige werkzaamheden tot gevolg.

Kortom: verlies van veel kostbare tijd. Dat kan beter! Daarom lanceert Elanza een nieuwe functionaliteit: wij verbinden jouw zorgorganisatie met al jouw intermediairs. Dit doen we door het koppelen van de systemen. Zo optimaliseren wij de samenwerking in de keten: wij helpen jou direct razendsnel en efficiënt alle openstaande diensten uit te zetten en in te vullen door automatische samenwerking met jouw uitzendbureaus. Dankzij de koppeling kunnen uitzendbureaus en intermediairs veel efficiënter samenwerken met zorgorganisaties.

De voordelen van onze koppelingen op een rij

Met behulp van onze API koppelingen bieden wij volledig automatische gegevensuitwisseling tussen jouw organisatie en alle verschillende bemiddelaars met wie jij graag samenwerkt.

De voordelen met Elanza Connect:

  • Zet met 1 druk op de knop jouw flexaanvragen uit naar alle intermediairs vanuit jouw eigen plansysteem;
  • Creëer uniformiteit in de samenwerking met jouw bemiddelaars: diensten worden automatisch uitgezet volgens de beleidsafspraken van jouw organisatie;
  • Diensten delen op het juiste moment: openstaande diensten worden trapsgewijs gedeeld met de externe leverancier naar keuze; bij spoed worden al jouw intermediairs direct benaderd;
  • Realtime aanpassingen van dienst details, zoals wijzigingen of annuleringen worden direct doorgezet;
  • Inzage: in jouw plansysteem zie je direct de ingevulde diensten terug; voorzien van informatie over de zorgprofessionals. Zo weet je wie er van welke uitzendbureau komt werken.
  • Foutloze facturatie: het platform genereert kloppende facturen door urenrealisatie uit jouw plansysteem op te halen, voorzien van juiste kostenplaats, tijdsduur, afgesproken tarief van de gewerkte dienst. Geen checks meer nodig!

Meer weten over deze nieuwe oplossing? Of wil je via een demo zien hoe het in de praktijk werkt? Mail ons en we nemen contact met jou op :)

Gerelateerde artikelen